eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Instagram/Magyar Közút

Drámai manőverek az M0-son - videó

Nem egyszerűen szembe fordult a forgalommal a sofőr, hanem még szlalomozott is, pár méterre kerülve a megfelelő irányból érkezőket.

Ilyen szembemenős, forgolódós, szlalomozós videót még tuti nem láttál - írta a képsorokhoz a Magyar Közút. A társaság dunakeszi mérnökségének munkatársai nemrég az M0-s autóúton, az M3-as autópálya felé vezető oldalon végeztek kaszálási munkákat az 55-ös kilométerszelvény közelében. Eközben "döbbenten vették észre", hogy a belső sávban egy autós a forgalommal szemben halad.

A férfi nem vette észre, mi a baj, pedig nagyon "nem adta ki az ívet" a felfestés, ahol megfordult, aztán pedig többen is villogtak neki. A beszámoló szerint még akkor se kapcsolt, amikor szlalomozva kerülte ki az intenzíven fékező szembe jövőket, néhány méterre elhajtva előttük.

Megállították az idős sofőrt és bár először nem nagyon értette, próbálták neki elmagyarázni, hogy rossz irányba halad, a forgalommal szemben közlekedett.

A Magyar Közút munkatársai végül pár pillanatra megállították a forgalmat, megfordították a helyes irányba az autóst és jelezték neki, hogy a következő kihajtónál hagyja el a pályát.

A kamerafelvételeket átadták a rendőrségnek, az esetet kivizsgálják. Mindenkit arra kérnek, hogy figyelje a táblákat, a jelzéseket és legyen gyanús: ha a felhajtó íve nem komfortos, ha balra kis vagy nagy ívben kell rákanyarodni egy gyorsforgalmi útra és utána az elválasztósáv a jobb oldalon van, akkor tuti, hogy valami nincs rendben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×