eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Hűvös és száraz időjárás jön, de már kerekedik a nagy változás

Átlag alatt alakulnak a hőmérsékleti értékek. Hűvös, száraz idő várható, de már látni némi változást a jövő héten.

Csütörtök hajnalra foltokban köd képződik. A Dunától keletre még lesznek erősebben felhős területek, majd ott is gomolyosodik a felhőzet.

A Dunántúl nagyobb részén a gomolyfelhők mellett hosszabb időre is kisüthet a nap, majd a késő délutáni óráktól nyugat, északnyugat felől vastagabb felhősáv érkezhet.

A Dunántúlon kicsi a csapadék esélye. Másutt délelőtt szórványosan, délutántól már csak elvétve fordulhat elő eső, zápor.

Az északi, északnyugati szelet néhol élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, azonban a szélvédett, kevésbé felhős tájakon gyenge fagy is várható.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 8 és 14 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a legerősebb a Fidesz, de hat induló is megugorhatja a küszöböt az EP-választáson

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyedének támogatottságára számíthatott; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatásából. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort, a Závecz Research ügyvezetőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×