eur:
393.48
usd:
367.81
bux:
65971
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

Gond van az Instagrammal - többféle hibát is jelez

Világszerte hibát jeleznek a felhasználók, Magyarországon sem működik simán az alkalmazás.

Csütörtök kora délutántól jelentek meg az Instagrammal kapcsolatos hibaüzenetek a legnagyobb online oldalak, szolgáltatások működését monitorozó Downdetectoron. Az oldal felé jelzést küldő felhasználók szerint a probléma többrétű: amellett, hogy nem frissíti az alkalmazás a Hírfolyamot, nem lehet sem bejegyzéseket, sem pedig Insta-sztorikat közzé tenni - derült ki a hvg.hu összesítéséből.

Olvasóink tapasztalatai szerint most már bejelentkezés után hibaüzenetet küld az app: "Elnézést, hiba történt. Kérjük, próbáld meg újra!" vagy pedig "A képfolyamot nem sikerült frissíteni.". Egy-egy profil megtekintésekor pedig "A bejegyzéseket nem sikerült betölteni." felirat jelenik csak meg.

A hiba oka egyelőre nem ismert, hivatalos közlés nincs arról sem, mikorra állhat helyre a szolgáltatás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×