eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: pixabay

Mennyibe "fáj" az iskolakezdés? Határ a csillagos ég!

Ha nem kell digitális eszköz, új iskolatáska vagy tornacipő, "alig" 10 ezer forintból ki lehetne jönni.

Már a legtöbb nagy áruházláncban lehet vásárolni a szeptemberi iskolakezdéshez szükséges tanszereket. Egy gyerek esetében csak a legszükségesebb dolgok együtt minimum 10 ezer forintba kerülnek a Szülői Hang közösség szerint.

Miklós György, a közösség képviselője szerint viszont nagyobb tétel egy-egy iskolatáska (8-10 ezer forint), de a tornacipő sem olcsó (2-3 ezertől a csillagos égig), füzeteket, írószerszámokat lehet talán 1-2 ezer forintból beszerezni, ehhez persze nagyon körül kell nézni. És akkor a digitális eszközökről még nem is beszéltünk, ami nagyon "meg tudja dobni a dolgot" - tette hozzá az InfoRádiónak Miklós György.

"Érdemes lehet alaposan körbekérdezni a szülői közösségben, továbbá megnézni a választékot, nagyon nagy árbeli különbségek vannak. A szakosodott boltokban ki lehet fogni jó vételeket, és ha egy kis időt rászánunk a választék megismerésére, akkor ezzel sok pénzt is megtakaríthatunk" - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×