INFORÁDIÓ
2022. május 27. péntek
Hella

iskola

2022.04.04. 13:55

Szavazatokkal teli dobozba botlott a takarítónő egy óbudai iskolában

Hétfőn, a választásokat követő reggelen egy takarítónő jelezte, hogy az óbudai Pais Dezső Általános Iskolában egy lezárt, bontatlan, szavazólapokkal teli dobozt talált. Az iskola igazgatója az esetről értesülve tájékoztatta a tankerület vezetőjét, ő pedig a jegyzőt, aki azonban nem tartotta magát az ügyben kompetensnek.
2022.02.18. 08:46

Terjed a kormány szerint törvénytelen tanártiltakozás

Egyre több iskola munkatársai csatlakoznak polgári engedetlenség keretei között a tanári tiltakozáshoz az alacsony bérek és a kizsigerelés ellen. A kormány nem szeretné, ha a pedagógusok így "avatkoznának be a választásokba".
2022.02.16. 12:30

Számoltak az elbocsátással: 48 tanár nem tart órát egy budaörsi gimiben

Újabb intézmény tiltakozik a kormány pénteki rendelete ellen, szerdán a budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban döntöttek úgy a pedagógusok, hogy nem tartják meg az óráikat, egy másik, fővárosi intézményben az egyik pedagógus egymaga kezdeményezett polgári engedetlenségi akciót.
2022.01.19. 10:16

Gondot okoz az iskolákban az új Covid-intézkedési terv betartása

Hétfőtől új Covid-szabályok vonatkoznak az iskolákra. Az oltottaknak egy osztálytársuk megfertőződése esetén nem kell karanténba vonulniuk. A szülőket meglepte, hogy az igazgatók látják az EESZT-ben, hogy melyik gyerek van beoltva, az intézményvezetők szerint viszont nem ez a baj, hanem az, hogy a sok beteg diák miatt a gyakorlatban nagy gondot okoz az intézkedési terv betartása.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018