eur:
394.04
usd:
364.79
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Forrás: hvg.hu

Mindig is David Beckham Lambójára vágyott? Itt az idő! – fotók

Eladó a volt angol labdarúgócsillag egykori különleges fényezésű, 17 éves Gallardója.

A Lamborghini 2003-ban dobta piacra kompakt sportkocsiját, a Gallardót, melyet csak 2014-ben váltott fel a mind mai napig gyártott Huracán. Az itt látható és éppen új gazdára váró Gallardo érdekességét az adja, hogy egyrészt 17 éves kora ellenére eddig alig használták, illetve, hogy első tulajdonosa David Beckham volt – ír a nem mindennapi vételi lehetőségről a hvg.hu.

Az angol exlabdarúgó a Real Madrid játékosaként 2004 szeptemberében Spanyolországban vette át új sportkocsiját. Az olasz trikolorral ékesített szürke fényezésű Lamborghini fekete bőr belsejét világos szürke varrás díszíti.

Az eddig mindössze 6 200 kilométeren át használt Gallardót Hollandiában kínálják eladásra, az árcéduláján 112 500 eurós (40 millió forint) van feltüntetve.

Új gazdája nem árt ha tisztában van autója képességeivel: 0-ról 100-ra 4,2 másodperc alatt felgyorsuló 1,4 tonnás sportkocsi végsebessége 309 km/h.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×