eur:
395.15
usd:
371
bux:
65118.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: pixabay

Hidegfront érkezik, de aztán máris itt az újabb változás

A front mögött erős széllel mintegy 4-6 fokkal hűvösebb levegő érkezik.

Szombaton fátyol- és gomolyfelhők zavarják a napsütést, majd késő délutántól, estétől északnyugat felől egyre vastagabb felhők érkeznek. Napközben helyenként, elsősorban a Dunántúlon számíthatunk záporra, zivatarra, majd egy kisebb szünet után estétől egy hidegfront érkezik északnyugat felől, amely mentén intenzív zivatartevékenység valószínű. Az északi, északnyugati szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 26 és 30 fok között várható.

Vasárnap hajnaltól észak felől csökken a felhőzet. Napközben sok napsütés várható általában kevés, keleten több gomolyfelhővel. A hidegfront szakadozott csapadéksávja a reggeli, kora délelőtti órákban már elhagyja hazánkat. Napközben helyenként valószínű zápor, nagyobb eséllyel a Tisza-mentén, illetve a Tiszántúlon. Estére mindenütt megszűnhet a csapadék. Az északnyugati, északi szelet erős, néhol viharos lökések kísérik. Hajnalban 11, 19, a délutáni órákban 21, 27 fokot mérhetünk.

Ami a jövő hetet illeti: melegszik az idő, és a hét közepén beköszönt a kánikula – derül ki a meteorológiai szolgálat videójából.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×