eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma

Ez a cudarság jön a keddi nyár után - videó

Mostantól egy ideig minden nap és bárhol lehet eső, zápor, zivatar.

Kedden igazi nyár volt, de szerdán változás érkezik egy változó frontrendszer kíséretében, ciklonok veszik át az uralmat - azok után, hogy egész Európában az elmúlt napon a Kárpát-medencében volt a legmelegebb.

Már hajnalban elkezdett vastagodni a felhőzet nyugat felől - miközben akár 15 fok is volt... -, ezzel szemben keleten 6-9 fok volt reggel, de derült.

A nap folyamán az ország középső, majd északkeleti részén is megjelenik a zápor, nyomában éles kontraszt jön létre a hőmérsékleteket tekintve, ezúttal északkeleten lesz a melegebb, akár 28 fok is, míg a nyugati határ mentén 20 fok alatt marad a csúcs. A Duna vonalában 23 fok körüli csúcshőmérséklet várható.

Minden nap van esély mostantól záporra, zivatarra - így néz ki a helyzet az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×