eur:
392.37
usd:
366.01
bux:
66803.48
2024. április 26. péntek Ervin

Az egész országra kiadták a figyelmeztetést

Már az is látszik, hogy mikor érkezik az újabb hidegfront.

Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Késő délelőttől kora estig többfelé valószínű zápor, zivatar. A zivatarokat lokálisan jelentős mennyiségű - akár 10-20 milliméternyi - csapadék, szélerősödés és jégeső kísérheti.

Az előrejelzés szerint kedden hajnalban 1-6 fok lesz. Napközben 13-17 fokig melegszik a levegő.

Kedd estére megszűnik a csapadék.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütésre mindenütt számítani lehet. Elszórtan előfordulhat zápor, zivatar. A délnyugati, déli szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos széllökések. A hőmérséklet hajnalban 0, +6, délután 14 és 19 fok között alakul.

Csütörtökön reggel, délelőtt az ország nagy részén még vékonyabb, szakadozott felhőzet. Napközben egy hidegfront vastagabb, összefüggő felhőzete vonul északnyugat felől délkeleti irányba. Estétől főleg az északnyugati megyékben már vékonyodhat a felhőzet. Sokfelé várható eső, zápor, zivatar. A délnyugati szelet több helyen erős lökések kísérik, majd a szél északnyugatira fordul és kissé mérséklődik. Ugyanakkor zivatarok környezetében továbbra is lehetnek erős vagy viharos széllökések. A minimum-hőmérséklet általában 1, 7, a maximum többnyire 13, 19 fok között valószínű, északnyugaton lesz a hűvösebb idő, ráadásul ott már a déli óráktól hűlni kezd a levegő.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×