eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: PIxabay

Hidegfrontok jönnek, havat is kapunk, de némi tavaszt szintén látunk

Szombaton hidegfront jön, vasárnapra lehűlés, aztán kicsit nyár, nagypéntekre viszont havat kapunk. A szeszélyes április nagy erőkkel megmutatja magát, és elstartol március végén.

Az időjárás hullámvasutazni indul - közölte az OMSZ. A felmelegedésnek a szombati hidegfront vet átmenetileg véget. Vasárnapra visszaesik a hőmérséklet, majd hétfőtől gyorsan erősödik a nappali felmelegedés mértéke.

Nagypénteken újabb, ezúttal markánsabb hidegfront érkezhet csapadékkal ( és jelentős hőmérséklet-visszaeséssel.

Szombaton legalább néhány órára, a délkeleti, keleti tájakon akár többre is kisüt a nap.

Délutántól több helyen számíthatunk záporesőre, esőre, nagyobb eséllyel a Dél-Dunántúlon, illetve az Alföld nyugati tájain zivatar is kialakulhat.

Szombat reggeltől a délnyugati, déli, délutántól az egyre nagyobb területen északnyugatira forduló szelet kísérhetik erős, néhol viharos széllökések. Zivatarok környezetében is lehet szélerősödés.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +6 fok között alakul, ám a fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 14 és 20 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×