eur:
393.5
usd:
369
bux:
65677.37
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Washington, 2018. április 21.Bill Gates, a Microsoft amerikai számítástechnikai társaság alapító elnöke a humán tőkebefektetés hatásait elemző panelbeszélgetésen a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank tavaszi ülésszakán az IMF washingtoni székházában 2018. április 21-én. (MTI/EPA/Pete Marovich)
Nyitókép: MTI/EPA/Pete Marovich

Koronavírus: Bill Gates bedobott egy végső dátumot

Abban a tekintetben, hogy mikor térhet vissza az életünk a normalitáshoz (már ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni azután, hogy a vírus valószínűleg sokáig az emberiséggel marad még).

A koronavírus elleni védőoltásoknak köszönhetően valamikor a jövő év, azaz 2022 végén térhet vissza az élet a normális kerékvágásba Bill Gates szerint – idézte a hvg.hu a Microsoft-alapító nyilatkozatát, amit a lengyel Gazeta Wyborcza című lapnak adott.

Gates „hihetetlen tragédiának” nevezte a járvány miatt kialakult egészségügyi válságot, amelyben az egyetlen jó hírt az oltások jelentik szerinte. Ugyanakkor a vakcinák nagy mennyiségben feltehetően csak az idei év végére jutnak el a fejlődő országokba, ami miatt szerinte csak 2022 végére térhet vissza minden a normális mederbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×