eur:
392.57
usd:
365.95
bux:
66529.18
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Parkolóban hánykolódott egy nyertes lottószelvény

Spartai szerencséje ez az amerikai férfinak. 1,18 millió dollárt ért.

Sikerült visszafordítania elveszett szerencséjét egy amerikai férfinek, aki egy parkolóhelyen megtalálta több mint egymillió dollárt érő, elveszített lottószelvényét a Tennessee államban lévő Spartában.

Nick Slatten március 11-én tudta meg, hogy nyert 1 178 746 dollárt a szelvénnyel, amelyet előző nap vásárolt egy helyi élelmiszerboltban.

"Elképedtem, nem hittem el" - mondta a férfi, aki azonnal a menyasszonyához sietett, hogy megossza vele a jó hírt. Majd tovább intézte dolgait, elvitte testvérét gépkocsialkatrészt venni és megállt ebédelni.

Egy óra múlva azonban már pánikba esett, mert észrevette, hogy a szelvény eltűnt. Ráadásul, ha tulajdonosa nem írja alá, bárki beválthatja a nyereményt.

Elkezdte keresni, felidézve merre járt aznap, és visszaérkezett az autóalkatrész üzlethez, ahol meglátta a szelvényt a parkolóhelyen. Bár igen szeles nap volt, nem fújta el a szél, sőt valaki rá is lépett, de nem vette fel a lottószelvényt.

Slatten így jelentkezhetett a nyereményért, amelyből - mint elmondta - saját házat terveznek venni, gépkocsit cserélni és befektetni akarnak, de munkájukat folytatni fogják.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×