eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Zivatarok mossák el a vasárnapot is - itt a figyelmeztetés

A Kárpát-medence felett marad a meleg, nedves, labilis légtömeg, így záporok, zivatarok kialakulására a folytatásban is lehet számítani.

Vasárnap a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, majd egyre inkább erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés. Több helyen - főként a délutáni, esti órákban - fordulhat elő zápor, zivatar.

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a záporok és a felhőszakadás miatt.

Helyenként megélénkül a szél, de intenzívebb záporok, zivatarok környezetében erős vagy viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 25 és 30 fok között valószínű.

Hétfőn többnyire erősen felhős lesz az ég, legfeljebb délután, délen szakadozhat fel a felhőzet. Több helyen alakul ki eső, zápor, zivatar, néhol felhőszakadás is lehet. Az északnyugati, északkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×