eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Szuper hír jött a hosszú hétvége időjárásáról

Szerdán és csütörtökön még az egész országban lehetnek zivatarok, de már akkor is nagyon meleg lesz, pénteken azonban elkezdődik a változás, a hosszú hétvége pedig fantasztikus nyarat, napközben néhol 30 fok fölötti csúcshőmérsékletet ígér.

Szerdán és Csütörtökön erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, emellett hosszabb-rövidebb napos időszakok várhatók. Zápor, zivatar többfelé, illetve több alkalommal is kialakulhat. Néhol megélénkül a szél, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 21 és 27, csütörtökön 22 és 28 fok között alakul, délnyugaton lesz napközben a melegebb.

Pénteken gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, északkeleten lesz a kevesebb napsütés. Délen legfeljebb néhol, északon helyenként valószínű zápor, zivatar. A délnyugati, déli szelet többfelé élénk lökések kísérik, zivatar környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Szombaton napos időre van kilátás többnyire kevés gomolyfelhővel, de északkeleten, északon helyenként zápor, zivatar előfordulhat. A szél délnyugatiról északnyugatira fordul, a Dunántúl északi felén nagy területen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

Vasárnap napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel, helyenként záporral, zivatarral. Az északias szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

Pünkösdhétfőn is napos időre van kilátás kevés gomolyfelhővel, néhol helyi záporral, zivatarral. Az északias szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×