eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Gyorshajtási rekordért 130 ezer forintos büntetés

Három kirívóan gyorsan hajtó autóst mértek be az elmúlt hetekben a zalai rendőrök, akik az üzemben tartókat egyenként 130 ezer forintos bírsággal büntették - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Július 30-án Zalaszentmihályon egy vasúti átjáróban - a megengedett 30 helyett - 96 kilométeres sebességgel száguldott át egy személyautó.

Öt nappal később egy gépkocsi az elmúlt időszak lakott területi "rekordját" érte el, vezetője Hagyárosbörönd belterületén 118 kilométeres óránkénti sebességgel haladt - részletezte az eseteket Csizmazia Péter sajtóreferens.

Hozzátette, hogy a megyében az utóbbi hetek abszolút sebességi csúcsát egy szlovén rendszámú gépkocsi érte el július közepén. A sofőr 130 helyett 225 kilométeres sebességgel száguldott.

Mindhárom gépkocsi üzemben tartójára 130 ezer forintos bírságot szabtak ki a zalai rendőrök.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×