eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Lebukott a huligánokkal együtt randalírozó rendőr

Valószínűleg elbocsátják állásából azt a brit rendőrt, aki egy futballmeccsre tartva a vonaton obszcén dalokat énekelt a rendbontó szurkolókkal. Pechére a szerelvényen utazott egy magas beosztású felügyelő is.

James Coleman, a londoni rendőrség nyomozója a Bristol City szurkolójaként utazott a vonaton, ahol több agresszíven viselkedő futballhuligánnal együtt trágár dalokat énekelt. Ugyanabban a kocsiban utazott London rendőrfelügyelője, Mike Brown is, aki látva a szurkolók botrányos viselkedését, bemutatta igazolványát, és kérte a csoportot, hogy fogják vissza magukat.

A szurkolók azonban tovább folytatták az agresszív viselkedésüket, sőt az 51 éves felügyelő attól tartott, hogy megtámadja a tömeg. Kiderült, hogy az egyik lármázó férfi szintén egy rendőr. Mike Brown teljesen felháborodott, és hivatalosan is bepanaszolta 27 éves kollégáját a brit közlekedési rendőrségnél.

A renitens rendőrt erkölcstelen viselkedéssel vádolták, és be is ismerte bűnösségét. Közel százezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték, de a Scotland Yard ellene folyó eljárása még tart, és nagy a valószínűsége, hogy annak eredményeként elbocsátják rendőri állásából.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×