eur:
387.91
usd:
357.78
bux:
68176.13
2024. május 17. péntek Paszkál

Nézze meg a kutya és vadmacska barátságot!

Egy kutya egy afrikai vadmacskát fogadott örökbe kölykei mellé Németországban. A különleges állatcsalád békében és boldogságban él egymással.

Katijnga örökbe fogadta Shakirát - a hír különlegessége az, hogy előbbi egy kutya, az utóbbi pedig egy afrikai vadmacska, amelyet anyja egy München melletti állatkertben eldobott magától, testvérei pedig mind elpusztultak.

A mindössze 14 napos szervál Roland Adam kezei közé került, aki gondos "pótanyaként" minden nap két órát töltött azzal, hogy etesse az akkor még mindössze 1 kilós jószágot.

Hat hét gondozás után úgy döntött, hogy Shakirát bemutatja Katijngának, a Rhodéziai ridgebacknek (Afrikai oroszlánvadász kutyának), amely azonnal 11 kölyke mellé fogadta a pöttyös macskát.

"Bújócskázik, sőt még verekszik is a kutyakölykökkel. Amikor pedig elfáradnak, együtt fekszenek le pihenni" - mondta az állatgondozó, aki szerint Shakira és újdonsült anyukája között nagyon erős kötődés alakult ki.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×