eur:
386.96
usd:
355.91
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

A divattervezők is örülhetnek Obama győzelmének

Bár a legtöbben kritizálták Barack Obama feleségének ruhaválasztását az elnökválasztás estéjén, sokan úgy vélik: a leendő first lady végre divatot vihet a Fehér Házba.

A lelendő first lady vörös-fekete "győzelmi" ruhája bár figyelemfelkeltő volt, egy közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 65 százaléka egyenesen utálta azt. A szerencsétlen ruhaválasztás azonban nem döntötte romba Obamané megítélését, sőt a divatguruk úgy látják: nyolc év után végre olyan elnökfeleség költözik be a Fehér Házba, akinek van stílusa.

A "lávaruha" egyébként Amerika egyik legismertebb tervezőjének, Narciso Rodrigueznek a darabja. A kubai bevándorló fiaként 1998-ban saját márkát indító divattervező olyannyira megnyerte Michelle Obama tetszését, hogy a kampány során már több ruhájában is megjelent.

Michelle Obama egyébként szereti váltogatni ruháit, és nemcsak Rodriguez, de Isabel Toledo, Mario Pinto vagy J. Crew kollekcióiból is válogat magának egy-egy darabot.

A nagy divattervezők most izgulhatnak, hogy kinek a ruhájában jelenik meg január 20-án a leendő first lady Washingtonban, amikor férje esküt tesz, és hivatalosan is megkezdi elnöki terminusát.

Címlapról ajánljuk
Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Miközben az amerikaiak továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy fegyvereiket csak Ukrajna megszállt részein vethetik be orosz erők ellen, egy ukrán katona a The Telegraph-nak arról beszélt, hogy az ukrán seregek frusztráltak amiatt, hogy tétlenül kell nézniük Vlagyimir Putyin katonáinak felsorakozását a határövezet orosz oldalán, és így Harkiv el fog esni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×