eur:
404.17
usd:
373.78
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

A fiatalok az ágyban ünnepelték Obama győzelmét

A következő kilenc hónapban megnőhet az amerikai kórházak szülészi osztályának forgalma, miután Barack Obama választási győzelmét sokan nem az utcán, hanem az ágyban ünnepelték.

Amíg több százezer fiatal ünnepelte Barack Obama győzelmét az utcákon november 4-én este, sokan az ünneplés intimebb módját választották - már ha egy népszerű internetes oldal bloggereinek hinni lehet.

A Twitter honlapon, ahol a netezők sms terjedelmű üzeneteket írnak egymásnak, a felhasználók tömkelege vallotta be, hogy partnerével szenvedélyes éjszakát töltött el, amikor Obama megnyerte az amerikai elnökválasztást. Több nezető gúnyosan meg is jegyezte, hogy kilenc hónap múlva valószínűleg megnövekszik a szülészeti osztályok forgalma azokban a "kék államokban", ahol a demokrata jelölt nyert.

Az "Obama bébi" kifejezés már szerepel is a legnépszerűbb angol online szleng szótárban. A szócikk szerint "Obama bébinek" számít az a gyerek, aki a demokrata szenátor elnökké választása utáni ünneplésben szexuális együttlétből fogant, illetve az, aki Barack Obama elnöksége alatt születik.

A republikánusoknak azonban nincs okuk az ünneplésre. "Kész, vége. A menyasszonyomnak és nekem legalább 2012-ig el kell halasztanunk a gyerekvállalást" - írta az egyik bejegyzésben egy keserű John McCain-rajongó.

Egyébként már korábban bebizonyosodott, hogy a világ történései jelentős hatással vannak a libidóra. Városi legenda, hogy sok New York-i a szexben keresett vigaszt a szeptember 11-i támadások után - a trend a "terror szex" elnevezést kapta.

Címlapról ajánljuk
Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Párizsban, a France Football díjátadó gáláján átadják az előző labdarúgóidény legkiválóbb szereplőinek a díjakat, különböző kategóriákban. A meghívottak már mind ott vannak a színházteremben, a képek egyikén sem bukkant fel Real Madrid-futballista, azaz a jelek arra mutatnak, a BL-címvédő beváltotta fenyegetését és bojkottálja a programot.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×