eur:
404.17
usd:
373.78
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Ledermedt a látványtól, amikor kibontotta a pelenkát

Kisfiút adtak oda kislánya helyett egy román anyának a kórházban. A tévedésre otthon derült fény, amikor széles családi körben ki akarták cserélni a csecsemő pelenkáját.

Kislánya helyett egy fiúcsecsemővel küldtek haza a kórházból egy román kismamát. A 35 éves, a Iasi megyei Horlestiben lakó nő csak akkor vette észre a tévedést, amikor a gyermek pelenkázásába kezdett.

Mint elmondta, a nővérek abban a ruhában adták neki oda a gyereket, amiben szülés után elvitték, ezért nem vett észre semmit. Csak azután derült fény a hibára, miután már meghívta a barátokat és a nagyszülőket. Amikor kibontotta a pelenkát, ledermedt a látványtól.

A jászvásári Sfanta Maria kórház személyzete szerint azért történhetett tévedés, mert a két gyerek vezetékneve - egyikük Zahariuc, másikuk Zaharia - hasonlított, ráadásul szomszédos ágyon feküdtek.

Az intézményben mindenesetre belső ellenőrzést indítottak, hogy fény derüljön arra, hogyan is történhetett ilyesmi.

A kislány édesapja, a 38 éves Constantin Zahariuc elmondta: nem indít pert, nem tart igényt kártérítésre, örül, hogy végül épségben otthon van a család. Hozzátette: mikor fölhívták a kórházat, hogy rossz gyerekkel küldték őket haza, azt felelték nekik, hagyják abba a szórakozást. A személyzet tagjai azt gondolták, hogy ugratják őket.

Az Anna Maria nevű kislánynak egyébként van két bátyja, egy hat- és egy tízéves. A szülők már nagyon szerettek volna egy lányt is a családba.

Címlapról ajánljuk
Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Párizsban, a France Football díjátadó gáláján átadják az előző labdarúgóidény legkiválóbb szereplőinek a díjakat, különböző kategóriákban. A meghívottak már mind ott vannak a színházteremben, a képek egyikén sem bukkant fel Real Madrid-futballista, azaz a jelek arra mutatnak, a BL-címvédő beváltotta fenyegetését és bojkottálja a programot.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×