eur:
389.28
usd:
363.02
bux:
68157.7
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Folyékony cigarettával cselezik ki a dohányzási tilalmat

Nem kell többé kimenni a folyosóra, az ajtó elé, a kertbe, mivel itt a folyékony cigaretta, ami nem füstöl, így nem rontja mások egészségét. Nikotintartalma és hatása pont olyan, mint a cigié. A dohányzásellenes szervezetek fenntartásokkal fogadták a terméket.

Olyan italt dobtak piacra az Egyesült Királyságban, amelynek nikotintartalma és hatása a cigarettáéval egyezik meg, ráadásul a Cans of Liquid Smoking csomagolása a cigarettásdobozokra hasonlít. Az italozós cigi előnye, hogy így nem kell a dohányzásra kijelölt helyre vonulni.

"Van egy italunk, úgy hat, mint a cigi, de megihatod az étteremben és a repülőn is" - mondja Martin Hartman, a forgalmazó cég, a United Drink and Beauty Corporation vezetője.

A dohányzásellenes csoportok ugyanakkor nincsenek elragadtatva az italért. Úgy tartják ugyanis, hogy az könnyen a dohányzást népszerűsítő termékké válhat. Mint mondják, az ital csomagolása a cigarettát reklámozza.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×