eur:
388.51
usd:
360.8
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Személyiségteszt macskáknak

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy szerelmesek lettünk egy illetőbe, aki pont úgy nézett ki, ahogy kell. Aztán a dolog mégsem úgy sült el, ahogy arra számítottunk. Ez különösen gyakori akkor, ha szerelmünk tárgya egy macska.

Az emberek gyakran keresnek olyan macskát maguknak, amely külsőre pont úgy néz ki, mint az előző kedvenc. Csakhogy a doromboló háziállatok személyisége igen különböző lehet, így nem kell csodálkozni azon, ha külsőre ideális kedvencünk olyat tesz velünk, amelyre nem számítottunk.

Egy washingtoni állatvédő liga ezért egy etológus segítségével kidolgozott egy olyan programot, amellyel megelőzhető, hogy akár az állat a gazdáját, akár a gazda az állatát kínozza.

Ennek segítségével személyiségjegyek alapján kategorizálják az állatokat, amelyben szerepet játszik a többi mellett az, hogy mennyire szociálisak vagy megbízhatóak, illetve az is, hogy mennyire játékosak, hogyan reagálnak például arra, ha gazdájuk újságot olvas vagy gyakran ül a televízió előtt.

Kilenc kategóriát hoztak létre, amelyek alapján bárki könnyen kiválaszthatja, melyik az a cica, amely jól beilleszkedne családjába.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×