eur:
392.84
usd:
366.69
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Itt a megváltás a túlsúlyos hölgyek számára!

Alighanem a megváltással ér fel a súlyproblémákkal küszködő hölgyek számára az idén nyári fürdőruha-divat. A divatdiktátorok ugyanis úgy döntöttek, hogy a retro lesz a divat, azaz visszatérnek az '50-es évek a jelenleginél (elsősorban a fenéknél) jóval többet takaró modelljei.

Valószínűleg sok, a súlyával küzdő hölgy lélegzik majd fel az idei fürdőruha-divat láttán. A nyár slágere ugyanis az '50-es évek divatját utánzó bikini lesz, amely a fenékrésznél és a hasnál is a jelenleginél jóval többet takar.

A "nagyfenekű bikinik" újbóli divatba hozásával három évvel ezelőtt már megpróbálkozott Stella McCartney, de nem járt sikerrel. Nem utolsósorban azért, mert még túl közeli élmény volt a Bridget Jones naplója című film és a főszereplő hatalmas alsóneműi.

Három év alatt sok minden megváltozott, így az idei nyár legnagyobb slágere alighanem a retrobikini lesz. Mostanra ugyanis a többi tervező is magáévá tett az ötletet, így a többi között Michael Kors és Donatella Versace is.

Az igazi áttörést azonban az hozta meg, hogy a régi-új divatra rábólintott Miuccia Prada is, aki arról híres, hogy az első hallásra legelképesztőbb ötletekből is képes divatot kreálni.

McCartney, Kors, Versace és Prada után már csak az új irányzatot népszerűsítő sztárok hiányoztak - de nem sokáig.

Az egyik első fecske Uma Thurman volt, a színésznőt egy karibi vakáción fotózták le a retro-stílusú kétrészesben.

Úgyhogy az önmagukkal elégedetlen hölgyek fellélegezhetnek: idén nyugodtan strandolhatnak majd.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×