eur:
393.15
usd:
352.3
bux:
73315.37
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Pécsi borzalom: két nap alatt elfogták a feltételtelezett elkövetőt

Két napon belül elfogták azt a 34 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint megölt és kifosztott egy idős embert az otthonában a napokban Pécsen. Az ügy részleteiről a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden sajtótájékoztatón számolt be.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint Harmati Béla bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és Szemán Balázs bűnügyi osztályvezető-helyettes felidézte: szombat hajnalban egy tűzeset miatt riasztották a pécsi tűzoltókat egy Zsolnay Vilmos utcai családi házhoz. Az oltáskor a házban holtan találták a tulajdonost, egy 94 éves pécsi férfit.

A szemlén a nyomozók megállapították, hogy az áldozat halálát idegenkezűség okozta, és az ingatlanból értéktárgyak tűntek el.

A széles körű adatgyűjtésnek köszönhetően a főkapitányság felderítő osztályának munkatársai hétfőn a lakása közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 34 éves helyi férfit, akit előállítottak, majd kihallgattak. A lakásában tartott kutatás során a nyomozók megtalálták az áldozattól ellopott tévékészüléket, a faliórát, valamint az elkövetéskor viselt ruháit is.

A férfit őrizetbe vették, ellene előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást, és kezdeményezték a letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

„Tudok dolgozni, de nem vagyok képes súlyt emelni” – tájékoztatott egészségi állapotáról Robert Fico szlovák miniszterelnök, aki ellen idén májusban követtek el merényletkísérletet. A kormányfő közölte, hamarosan nyilvánossá teszik a merényletről készült belügyi jelentést. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Robert Fico vezeti a pártelnökök bizalmi listáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
Vegyesen zárt Európa, Amerika stagnál

Vegyesen zárt Európa, Amerika stagnál

Gazdasági információk tekintetében ma érkzett a Magyar Nemzeti Bank kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően változatlanul hagyta az irányadó kamatot a jegybank monetáris tanácsa. Bár a tőzsdén nem volt különösebben markáns hatása a kamatdöntésnek, a devizapiacon már vannak izgalmak: erősödésbe kapcsolt a forint a vezető devizákkal szemben. Óvatos emelkedést láthatunk az európai tőzsdéken, a magyar piac azonban alulteljesít. Pedig vannak ma izgalmas sztorik a hazai tőzsdén: a Concorde megemelte az AutoWallis célárát, erre komoly ralival reagált az árfolyam, emellett kifejezetten nagy forgalom mellett emelkedik az Opus részvénye is, miután kiderült, hogy több nemzetközi indexbe is bekerültek az társaság papírjai. A tengerentúlon borongós hangulatban zajlik a kereskedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×