eur:
396.2
usd:
369.43
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: police.hu

Kiderült, hogyan ölte meg párját a holland nő Budapesten

Az elkövető azt mondta, nem emlékszik semmire, pedig újra akarta éleszteni az áldozatát.

Mint arról korábban beszámoltunk, több bejelentés érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiról hétfőre virradóan a VII. kerületi Kazinczy utcából. A megkéselt ember életét már a mentők sem tudták megmenteni.

A rendőrök délutáni tájékoztatása szerint a holland pár hétfőn hajnali 2 óra 10 perc körül féltékenység miatt veszett össze egy Kazinczy utcai Airbnb-lakásban. A vita során a 44 éves nő egy késsel kétszer vállon szúrta 54 éves párját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A feltételezett elkövető a cselekmény után megkezdte a férfi újraélesztését, eredménytelenül − emelték ki.

Budapest, 2024. február 19.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én. Egy holland nő halálra szúrta a párját egy bérelhető lakásban.
MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak a gyilkosság helyszínén a Kazinczy utcában 2024. február 19-én. MTI/Mihádák Zoltán

A kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, és emberölés megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. Vallomásában azt mondta, hogy az esetre nem emlékszik.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×