eur:
390.67
usd:
366.19
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Gyászszalag egy rendőrautón Budapesten 2023. január 13-án. A rendőrség elindította az előző napon este megölt Baumann Péter körzeti megbízott hősi halottá nyilvánítási folyamatát - jelentette be a rendőrség szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján. Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Majdnem kidöntött egy autós egy villanyoszlopot Hajdúszoboszlón - videó

Óriási sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak egy férfi Hajdúszoboszlón, amit egy videófelvétel is megörökített.

Súlyos baleset történt vasárnap délután Hajdúszoboszlón, mikor egy autós olyan erővel csapódott neki egy villanyoszlopnak, hogy az majdnem kidőlt a helyéről – csak a vezetékek tartották meg a szerkezetet. Egy fiatal férfi súlyos sérülésekkel került kórházba.

A Hajdú Online hírportál nyilvánossá tette az esetről készült videofelvételt, amelyet az egyik ház biztonsági kamerája rögzített.

A videón az látható, amint egy fehér színű autó megcsúszik, majd oldalról beleütközik a villanyoszlopba.

Az egyik, az utcában élő lakos a Haon.hu-nak elmondta, hogy a baleset előtt fülsértő fékcsikorgást hallottak, amit egy nagy durranás követett.

Hozzátette, hogy sajnos nem ez volt az első eset a környéken, hogy hasonló baleset történt. Elmondása szerint minden évben van valami – „landolt már autó az árokban, csavarodott már fel fára vagy éppen villanyoszlopra”.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×