eur:
389.46
usd:
363.42
bux:
68072.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.
Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images

Belehalt sérüléseibe a 600 forintért megvert férfi

Belehalt sérüléseibe az a háromgyermekes családapa, akit augusztus 3-án a Müpa közelében vertek meg.

Az áldozatra négyen támadtak rá még augusztus 3-án. Az őt ütlegelő férfi tettes mindössze 600 forintot zsákmányolt. A 31 éves áldozat a fejsérülések következtében kómába esett, ezért kórházba szállították. A családja napokig reménykedett a csodában, abban, hogy magához tér, igaz, az orvosok már felkészítették őket a legrosszabbra - írja a Bors.

Az orvosok a Honvédkórház idegsebészetén küzdöttek érte. Napokig lélegeztetőgépen tartották, úgy tűnt, javul az állapota, mert a férfinek visszatért az önálló, spontán légzése.

Néhányszor megmozdult a keze, de kiderült, hogy akkor sem hall bennünket, azok csupán egyszerű biológiai jelenségek – mesélte a testvére a lapnak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk: az ügyben eredetileg egy ember ellen indult eljárás életveszélyt okozó testi sértésért, ám az új fejlemény miatt az ügyet átminősítik halált okozó testi sértésre vagy emberölésre. A feltételezett elkövetőt letartóztatták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×