eur:
396.48
usd:
369.02
bux:
69661.21
2024. június 20. csütörtök Rafael
Nyitókép: Police.hu

Nem lett jó vége a kokainos autózásnak az M3-as autópályán – képek

Hiába száguldozott cikcakkban egy bekokainozott sofőr, rövid időn belül lekapcsolták a rendőrök.

Állampolgári bejelentés érkezett 2023. július 11-én délelőtt a rendőrségre, miszerint egy sofőr életveszélyesen közlekedik az autópályán. A férfi előbb az M3-as, majd az M30-as autópályán – mindamellett, hogy a leállósávban hajtott végre előzéseket – volt, akire a kormányt is ráhúzta - írja a police.hu.

A bejelentésnek és az azonnali küldésnek köszönhetően a veszélyes sofőr ellen az Emődi Autópálya Alosztály és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály rendőrei intézkedtek.

Police.hu
Police.hu

Az ellenőrzés során a férfi zavartan viselkedett, összefüggéstelenül beszélt, hirtelen és gyakori hangulatváltozásokat produkált, erős szomjúságérzete volt.

Míg az alkoholszonda negatív, a kábítószergyorsteszt kokainra pozitív jelzést mutatott.

Ezt követően a jármű átvizsgálásakor a sofőr autójából alufóliába csomagolt, sárga, kristályos anyag, ezenkívül kések, gázspray, valamint egy gumilövedékes fegyver is előkerült, ezeket a rendőrök lefoglalták.

Police.hu
Police.hu

A 37 éves budapesti férfit végül előállították a Miskolci Rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, mivel ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.20. csütörtök, 18:00
Demkó Attila
a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×