eur:
388.8
usd:
361.6
bux:
68723.98
2024. május 8. szerda Mihály
Nyitókép: Pixabay

Kiderült, hogy ki a szegedi gyilkosság tettese és női áldozata

Mint az Infostart is beszámolt róla, egy férfi és egy nő holttestét találták meg szombat hajnalban Szegeden, Felsővároson, egy Dankó Pista utcai társasház egyik lakásában. Mostanra tudható, hogy ki volt a tettes és áldozata.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt.

A legújabb információk szerint az informatikával foglalkozó férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a nőt, majd magával is végzett.

Az RTL Híradó szerint az áldozat egy negyedéves tajvani orvostanhallgató volt, míg barátja informatikával foglalkozhatott és a gyilkosság előtti napokban bocsátották el a munkahelyéről.

A lányról a riportban azt mondták, hogy "nagyon csendes volt", csak ritkán találkozott vele a szomszédja.

A televízió úgy tudja, a férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a lányt, és utána azzal a fegyverrel végzett saját magával is. Állítólag öt tompa puffanást hallottak a környéken élők.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal -  Így reagál a Mol árfolyama!

Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal - Így reagál a Mol árfolyama!

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő, ami elsősorban az OTP eséséből adódik. A hazai nagypapírok közül már csak a Mol van pluszban, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×