eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma
Blaha Lujza tér
Nyitókép: Forrás: BKK

Elszabadultak az indulatok a Blahán, egy bozótvágó is előkerült

Három embert is előállítottak azután a verekedés után, amely két társaság között zajlott pénteken Budapesten, a Blaha Lujza tér egyik villamosmegállójában.

Többen összeszólalkoztak pénteken délután fél 6 körül a budapesti VIII. kerületben a Blaha Lujza téren, ami során egy machete is előkerült – tájékoztatta a 24.hu-t a BRFK Sajtóügyelete.

A rendőrség tájékoztatása szerint az esettel összefüggésben három főt előállítottak a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra. Hozzátették, hogy az előállítás során – a rendőrség részéről – fegyverhasználat nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Az eset kapcsán az Index azt írja, a környéken „rendkívül feszült volt a helyzet, ami a szubjektív biztonságérzetnek sem tett jót”.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×