eur:
394.67
usd:
370.75
bux:
65427.32
2024. április 19. péntek Emma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Forrás: ügyészség

39 órán át verte a szerencsétlen asszonyt a megvadult hajléktalan

Belehalt sérüléseibe az a nő, akit hajléktalan élettársa 39 órán át vert. A férfi korábban egy másik nőt még a kórházban is bántalmazott.

Vádat emelt az ügyészség egy 56 éves férfival szemben, aki egymást követő két élettársát is bántalmazta. Az egyikük belehalt a sérüléseibe.

A férfi először 2020 decemberében ismerkedett meg egy nővel, aki az élettársa lett. A pár napközben az utcán töltötte idejét, míg éjszakánként a férfi egyik ismerőse VIII. kerületi lakásának konyhájában húzták meg magukat. Az egyik lerészegedésük alkalmából az ismerős kidobta őket. A megvadult férfi ezek után ütötte-verte a nőt, akit kórházba kellett vinni. Ide is utánament és ott többször megütötte. A szerencsétlen asszony csak ezek után mert feljelentést tenni.

Később a férfi újabb kapcsolatot alakított ki egy másik nővel. Szintén az utcán éltek egy volt telefonfülke beugrójában. Az egyik alkalommal, miután tetvesek lettek, és ezért őt hibáztatta, addig verte a nőt, amíg azt szintén kórházba vitték, de ott már nem tudták megmenteni az életét.

Az ügyészség leirata szerint ez a bántalmazás 39 órán keresztül tartott.

A vádhatóság letöltendő büntetést kért a börtönviselt elkövetőre úgy, hogy feltételesen se lehessen szabadon bocsájtani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×