eur:
389.01
usd:
360.8
bux:
68155.35
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Robert Kelly amerikai R&B énekes (k) érkezik zaklatási perének tárgyalására egy chicagói bíróságra 2019. május 7-én. Kelly ellen 2019. február 22-én tízrendbeli szexuális zaklatásért indítottak eljárást. A gyanú szerint az énekes a szexuális zaklatást négy ember - köztük három tizenéves lány - ellen követte el 1998 és 2010 között.
Nyitókép: MTI/EPA/Tannen Maury

Aligha marad 30 év R. Kelly börtönbüntetése - több lesz

New Yorkban csak az "első adagot" kapta meg a korábbi zenei szupersztár.

Nem ért nyugvópontra az énekes R. Kelly ügye, korábbi 30 éves börtönbüntetése után - amit szexuális bűncselekményekértkapott - újabb évek jöhetnek a "számlához".

A friss, ugyancsak szexuális ügyben összesen négy sértett vallott az énekes ellen; egy 37 éves nő a koronatanú, aki molesztálásakor 14 éves volt, az esetet videón is rögzítették.

Az AP hírügynökség értesülését a HVG.hu foglalta össze, a cikkben szerepel, hogy Chicagóban az AP szerint gyermekpornográfiáért a minimális büntetési tétel 10 év börtön, pedofil felvétel átvételéért pedig minimum 5.

Az R&B-énekest júniusban ítélték 30 évre New Yorkban. R. Kelly szexuálisan bántalmazott és zaklatott nőket, kiskorúakat, valamint szexuális célzatú emberkereskedelemben is részt vett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×