eur:
394.39
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Horrorsztori bontakozik ki egy árverés bőröndjei mögött

Két általános iskolás korú kisgyermek maradványait azonosították azokban.

Két általános iskolás korú kisgyermek maradványait azonosították azokban a bőröndökben, amelyeket egy aucklandi raktárárverésen megszerzett tárgyak között talált múlt héten a licitálást megnyerő család - közölte az új-zélandi rendőrség.

A maradványok feltehetően már hosszú évek óta lehettek a raktárban. Az áldozatok életkorát öt és tíz év közöttire becsülték a szakértők.

A két gyermek maradványait két azonos nagyságú bőröndben találták meg.

A bűnügyben nyomozó Tofilau Faamanuia Vaaelua elmondta: az ügy felderítését nehezíti, hogy a gyermekek halála és maradványaik megtalálása között hosszú idő telt el.

Az aukció révén a bőröndöket megvásárló család nem hozható kapcsolatba a bűnténnyel - fűzte hozzá a nyomozó.

Az új-zélandi rendőrség az Interpolt is bevonta az ügy felderítésébe. A hatóságok átvizsgálják a raktár tartalmát, amelyből kiderülhet, hogy kik voltak az áldozatok.

Vaaelua azt is elmondta, hogy DNS-vizsgálattal már komoly előrelépést tettek az áldozatok azonosításában, és mindent elkövetnek a gyerekek haláláért felelős személy vagy személyek megtalálásáért.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×