eur:
390.26
usd:
364.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Shards of car glass on the asphalt road.
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Métereket zuhant egy autó, minden érintett kámforrá vált

Elmenekültek annak az autónak az utasai, amely több métert zuhant, miután egy kanyarban kisodródott Miskolcon vasárnap este.

A motorháztető felcsapódott, az ablakok betörtek, letört a jobb oldali tükör, és a karosszéria sérüléseiből arra lehet következtetni, hogy az autó az oldalán csúszhatott a mély árokba.

A baleset vasárnap este Miskolc külvárosi részén történt. A kocsi néhány leszakadt alkatrésze még másnap is ott volt a helyszínen. Több métert zuhant az ötszemélyes, szlovák rendszámú autó, amelyben hat fiatal utazott – tudósított az RTL Híradó.

A baleset után nem várták meg a rendőröket, hanem mindannyian elhagyták a helyszínt. Később azonban egyenként telefonáltak a mentőknek, mivel

négyen megsérültek, egyikük súlyosan.

Egy környékbeli fiatalember azt mondta a csatornának, hogy az utasok között két lány is volt, akik tizenévesek, 17 év alattiak lehetnek.

A megkérdezett férfi nem tartja kizártnak, hogy túl gyorsan hajtott a sofőr, mert azon a szakaszon rendszeresen száguldoznak egyes autósok. A mostani esetben a vezető valószínűleg elvétette a kanyart, ezért repült le autójával az útról.

Az elmenekült sofőrt még keresi a rendőrség – felelnie kell azért, mert segítségnyújtás nélkül hátrahagyta sérült utasait.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×