INFORÁDIÓ
2022. július 1. péntek
Annamária, Tihamér

salgótarján

letartóztatás

garázdaság

bántalmazás

lopás

Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.

Fellégezhet Salgótarján, letartóztatták a belváros rémét

Infostart

A 24 éves helyi férfit két lopás, három garázdaság és három könnyű testi sértés miatt hallgatták ki a nyomozók.

A gyanúsított 2022. március első napjaiban egy áruházlánc több salgótarjáni boltjából lopott. A kedvence a whisky és a bonbonok voltak, amiket a ruházatába rejtett, majd fizetés nélkül távozott a boltokból, összesen több mint 100 ezer forint kárt okozva üzletszerű cselekményével.

Március 7-én aztán egy másik áruházban is szerencsét próbált, ahonnan mintegy 25 ezer forint értékben akart lopni, de a bolt biztonsági őre tetten érte és feltartóztatta, így a kár a termékek visszavételezésével az áruház részére megtérült.

A férfi május 18-án reggel, Salgótarján főtéren található buszmegállóban minden előzmény nélkül belekötött egy nőbe, az arcához tette az öklét és azzal fenyegette meg, hogy eltöri az állát. Ezután egy, a cselekménye miatt őt számon kérő férfit tettleg bántalmazta, két alkalommal felé rúgott, a második rúgása a férfi bal combját el is találta.

Ezután a június 3-án késő este egy nőt támadott meg a belvárosban: hátulról összefogta a két kezét, majd a haját három megrángatta, 8 napon belüli sérülést okozva áldozatának. A sértett a fájdalomtól felsikoltott, mire a gyanúsított elengedte őt és távozott a helyszínről.

Június 14-én este a gyanúsított a salgótarjáni távolsági autóbuszpályaudvaron egy férfire rontott rá előzmény nélkül, odament hozzá, majd két kézzel tenyérrel mellkason ütötte. Az eleső sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elkövető ezután tovább randalírozott, a városközponti áruház előtti utcaszakaszon a járókelőknek obszcén jeleket mutogatott, azt ordítozva, hogy mindenkit felvisz magához és meg fog ba..ni, majd átszaladt a Rákóczi úton a főtér területére, ahol egy kutyáját sétáltató járókelőt két kézzel nagy erővel megtaszított, amitől az a járdára esett, megütve a csípőjét és a könyökét.

A terhelt még ekkor sem nyugodott meg, visszament az autóbusz pályaudvarra, ahol este 8 óra körül szintén minden előzmény nélkül ököllel, nagy erővel az arcán megütött egy nőt, aki az elsődleges orvosi adatok szerint ugyancsak nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

S. József gyanúsítottat két lopás, három garázdaság és három könnyű testi sértés miatt hallgatták ki a nyomozók – áll a Nógrád Megyei Főügyészség közleményében. Az ügyészség a bűnismétlés megakadályozása érdekében indítványozta a férfi letartóztatását, amit a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelt.

Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images
A címlapról ajánljuk

Elhunyt Schlecht Csaba

A Simicska Lajoshoz kötődő korábbi gazdasági cégbirodalom fontos emberét, országos sajtóorgánumok...
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018