eur:
387.64
usd:
359.79
bux:
69201.95
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Összehangolt rendőrségi akció Miskolcon

Eredményesnek bizonyult a művelet.

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök az illegális migráció megakadályozása, illetve a gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül távozott, valamint az elfogatóparancs hatálya alatt álló személyek hatékonyabb felkutatása érdekében 2022. április 20-án körözési célú ellenőrzést tartottak.

Az akció során a rendőrök tizennégy személyt fogtak el. Az egyenruhások tizenkét személyt – az elfogásukat követően – a büntetés-végrehajtási intézetbe vittek. A rendőrök eltűnés miatt két fiatalkorúval szemben intézkedtek, akiket gyermekotthonba szállítottak vissza – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

A Miskolci Rendőrkapitányság az elkövetkező időszakban is folytatja a város illetékességi területén a körözési akciósorozatát – teszik hozzá a Police.hu-n.

Címlapról ajánljuk

Tombol az orosz offenziva Kelet-Ukrajnában

Az orosz erők jelentősen növelték támadásaikat a kelet-ukrajnai Harkiv megyében, ahol heves harcok folynak, főként a régió északi, orosz határ menti része van veszélyben - közölte Oleh Szinyehubov, a megye kormányzója a Telegramon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×