eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
Nyitókép: police.hu

HÉV-kocsikat is összefestett a graffitis, de videóra vették az arcát

A rendőrség rongálás vétség miatt indított nyomozást, egy ipari kamera kiváló minőségű képei alapján keresik az elkövetőt.

Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányságának adatai szerint 2021. október 21-én 14 óra és 15 óra között egy férfi bemászott a cinkotai HÉV megállónál lévő telephelyre, ahol festékszóróval összefestette a kerítést, egy felsővezetéket tartó oszlopot és két szerelvényt.

Az illető egy ipari kamera látóterében mászott át a kerítésen, és nem takarta az arcát, így a feltételezett elkövetőről jó minőségű felvétel készült, amit közre is adott a rendőrség a police.hu oldalon olvasható beszámoló részeként.

Kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×