eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
CashCube pénztárgépek az újonnan felavatott budaörsi összeszerelő üzemben 2014. április 29-én. Megkezdődött a magyar fejlesztésű on-line pénztárgép-család három típusának összeszerelése a Tekinvest Holding Kft. és az LA Pénztárgép Kft. közös, ezer négyzetméteres új budaörsi gyártócsarnokában.
Nyitókép: Marjai János

Figyelmeztették a boltban a maszkhasználatra, erre agyonlőtte a pénztárosnőt

Ezután tűzpárbaj alakult ki az elkövető és a biztonsági őr között a Georgia államban.

Agyonlőttek egy áruházi pénztárosnőt az Egyesült Államokban maszkvita miatt – adta hírül az atlantai rendőrség.

A gyilkos egy férfi, aki feltehetően – a rendőrség még nem derítette ki a szóváltás részleteit – nem volt hajlandó koronavírus elleni maszkot viselni, amit a pénztárosnő számonkért rajta, a vita hevében azután a férfi pisztolyt rántott és agyonlőtte a nőt.

A gyilkosra ezután rálőtt az áruház biztonsági őre, és tűzpárbaj alakult ki. Az őr többször is megsebezte a férfit, aki kétszer találta el őt. Az őrön golyóálló mellény volt, de így is orvosi vizsgálatra vitték, a gyilkost kórházban ápolják.

A történtek részleteinek feltárása folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×