eur:
392.39
usd:
365.61
bux:
66761.63
2024. április 26. péntek Ervin
COLORADO SPRINGS, COLORADO - MAY 9: Family members of the six slain people stand near police tape securing the scene of the shooting at the Canterbury Mobile Home Park on May 9, 2021 in Colorado Springs, Colorado. A gunman killed six people at a family birthday party before taking own life, police said. The victims were all members of the same extended family a party attendee said. The shooting was in the 2800 block of Preakness Way in the Canterbury Mobile Home Park. The shooting happened just after midnight. Colorado Springs police Lt. James Sokolik said in a news release. Investigators believe the shooter, who has not been publicly identified, was the boyfriend of a woman at the party. (Photo by Helen H. Richardson/MediaNews Group/The Denver Post via Getty Images)
Nyitókép: Helen H. Richardson/MediaNews Gr/Getty Images

Nem hívták meg a buliba, ezért rendezett tömegmészárlást

Hat embert ölt meg barátnője születésnapi partiján, majd végzett önmagával is.

Azért lőtte agyon egy születésnapi buli résztvevőit egy férfi a múlt hétvégén az egyesült államokbeli Colorado Springsben, mert őt nem hívták meg – közölte a rendőrség.

Az elkövető, a 28 éves Teodoro Macias barátnője, Sandra Ibarra a születésnapját ünnepelte családja körében vasárnap, amelyre nem hívták meg a férfit, akit ez annyira feldühített, hogy hat résztvevőt megölt, majd magával is végzett. A halálos áldozatok között volt Sandra Ibarra is, a jelen lévő gyermekek életét azonban megkímélte.

A tájékoztatás szerint a férfi a nagyjából egy éven át tartó párkapcsolatban betegesen féltékeny volt, erősen kontrollálni próbálta a párját.

"Ezen szörnyű cselekedet középpontjában a párkapcsolaton belüli erőszak áll" – mondta Vince Niski rendőrfőnök.

Macias ellen nem tett a nő feljelentést, korábban nem került a rendőrség látókörébe, így távolságtartási végzés sem volt elrendelve ellene.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×