eur:
392.25
usd:
366.04
bux:
66786.28
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: police.hu

Az anya értesítette a rendőröket, így derült ki a győri kettős gyermekgyilkosság

A 10 éves fiú, a 13 éves lány és a 35 éves férfi holttestét azután találták meg, hogy az anya értesítette a rendőrséget: csak a legkisebb gyermekével tud beszélni.

Fiát és a nevelt lányát ölte meg vasárnap délután Győrben egy férfi, aki később öngyilkos lett. A lakásban tartózkodott a harmadik testvér, egy hatéves kislány is - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A három gyermek aznap a nő volt férjénél volt. A 10 éves fiú, a 13 éves lány és a 35 éves férfi holttestét azután találták meg, hogy

az anya értesítette a rendőrséget azzal, hogy csak a legkisebb gyermekével tud beszélni.

A rendőrök a katasztrófavédelem segítségével jutottak be a bezárt lakásba, ahol megtalálták a két gyermek holttestét. A nyomozók megállapították, hogy a gyerekek halálát idegenkezűség okozta. A férfi holttestét az épület egy másik helyiségében találták meg.

A helyszíni szemle adatai szerint

a férfi, miután megölte fiát és nevelt lányát, bezárkózott az épület folyosójáról nyíló, közös használatú helyiségek egyikébe, majd önkezével véget vetett életének.

A rendőrség több ember sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja a gyermekgyilkosság körülményeit.

Közben a 112Press arról írt, hogy a győri gyermekgyilkosságot elkövető férfi azért ült börtönben, mert 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A férfi alkoholizálása miatt gyakoriak voltak a veszekedések a családban, amiből a három kiskorú gyermek sem maradt ki. 2016. májusában a férj egy kalapáccsal lépett alvó feleségéhez és többször a fejére sújtott vele, úgy hogy a szerszám nyele is eltörött. Közben csitította az asszonyt, hogy ne kiabáljon, mert felébrednek a gyerekek. A bíróság a férfit 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte, jó magaviselete miatt néhány hónapja szabadult és Győrbe költözött. A gyerekektől nem tiltották el, úgy a 112Press úgy tudja, most voltak nála először azóta, amióta kiszabadult.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×