eur:
392.63
usd:
367.48
bux:
67125.11
2024. április 26. péntek Ervin
Rendőrautó 2019. december 15-én Győr egyik ipar telephelyén, ahol lakossági bejelentés alapján egy lakásban két gyermek, egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú, valamint apjuk holttestét találták meg a rendőrök. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyermekek halálát apjuk okozta, aki ezután öngyilkos lett.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Kétszer is borzalmakat látott a győri mészárlás hatéves túlélője

Nemcsak testvérei meggyilkolását, de három éve édesanyja brutális összekaszabolását is végignézte az ámokfutó győri apa hat­éves, életben maradt kislánya.

Egyelőre még sok a kérdőjel és a találgatás a megrázó győri gyermekgyilkosság ügyében. A három évvel ezelőtt a feleségét kis híján megölő, emiatt börtönbe is kerülő apa szabadulása után először találkozhatott három gyermekével, és a láthatáson közülük kettőt, egy 13 éves lányt és egy 10 éves fiút megölt, majd magával végzett,. A harmadik, szintén a helyszínen tartózkodó hatéves lány testi sérülések nélkül túlélte a családi drámát.

A Bors értesülései szerint a férfi nem bántotta a kislányt, ő volt az, aki anyjától segítséget kért, amikor megérkezett értük a győri munkásszállóra. Miután a katasztrófavédők rájuk törték az ajtót, és kimenekítették, és kórházba vitték, ahol pszichológusok vizsgálták.

A gyermek nagyanyja a lapnak azt mondta, a kis túlélő a vérengzésből nem emlékszik semmire, csak annyira, hogy nagyon megijedt, és egy takaró alá bújt el. Az emlékezetkiesésnek lehet az is az oka, hogy egyes feltételezések szerint az apa elkábította a gyermekeit.

A bulvárlap azt is megtudta, hogy a férfi legkisebb lánya a 2016-os támadást is végignézte. Ma is emlékszik a szörnyű pillanatokra, így az apja tulajdonképpen

kétszer okozott számára életre szóló traumát.

"Végignézte, ami az anyjával történt, és utána azt is, ahogyan az apja egy fürdőkádba dobott hajszárítóval végezni akart magával. Most pedig a testvérei halálát" – mondta a család egyik ismerőse. A kislányt most is pszichiáter kezeli, ahogy a nővére osztálytársait is, a kislányt ugyanis mindenki szerette, nem tudják feldolgozni a vele történteket.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×