INFORÁDIÓ 
2020. július 10. péntek
Amália

bántalmazás

rendőrség

erőszak

Fél a megtorlástól a brutálisan összevert nő

Infostart

A bántalmazott Orosz Bernadett még nem tudott megnyugodni.

Szombaton vertek meg egy nőt brutálisan egy szállón. Az áldozat osztotta meg a képeket magáról, a fotók bejárták a sajtót. A miskolci nőnek a bántalmazástól a felismerhetetlenségig eltorzult az arca. A rendőrök először elengedték a gyanúsított férfit a kihallgatás után, a bántalmazott nő távoltartási kérelmét és személyi védelmét pedig elutasították. Később azonban a Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében mégis kezdeményezte az ügyészségen a férfi távol tartásának elrendelését.

„Nem mondhatom, hogy megkönnyebbültem volna ettől.

Szerintem így még inkább megtorlásra számíthatok. Ez ezzel jár, ezzel tisztában vagyok. Viszont így már sarokba szorítva érezheti magát, neki már minden mindegy” - mondta Orosz Bernadett az RTL Híradónak.

A hatgyerekes miskolci nő mégsem tudott megnyugodni, úgy véli egy lakhely- vagy településelhagyási tilalom, vagy őrizetbevétel lenne indokoltabb, mert nem hiszi, hogy egy darab papír megóvhatná őket.

Arról is beszélt, hogy a médiafigyelem nélkül szerinte ezt az eredményt se tudta volna elérni, és továbbra se lépett volna a rendőrség.

„Amíg vér nem folyik, addig nem lép a rendőrség vagy a hatóság.

Az én esetem bizonyítja, hogy folyt vér bőven.”

A nő elmondta azt is, hogy mikor nyugodna meg.

„Nagyon örülnék annak, ha minél hamarabb lezárulna az eljárás, hogy végre nyugodtan lehessen élni, különös tekintettel a gyermekeimre gondolok. A lelki felépülés nyilván csak azután fog tudni megkezdődni.”

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018