INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 19. szombat
Vilhelmina

csókakő

kutyatámadás

gyepmester

rendőrség

Csókakői kutyatámadás: ki akarták csempészni az agresszív rottweilert

Csókakői kutyatámadás: ki akarták csempészni az agresszív rottweilert

Infostart

Két hétre karanténba zárták a veszélyes rottweilert, közben ki akarták szabadítani, ám végül elaltatták.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy kétéves kislány július elején a Fejér megyei Csókakőn, ahol egy családi ház udvarának hiányos kerítésén át az utcára kiszökő kutya megtámadta. A gyermek fején és a mellkasán is megsérült, több műtétre is szükség volt, és csak hét nap kóma után magához tért a kórházban.

Az eset után a kutyát, amely a közbelépni igyekvő gazdáját is megharapta, két hét karanténba zárták, amelynek a végén elaltatták az agresszív állatot. A feol.hu tudósítása szerint azonban az állat tulajdonosa több ízben megpróbálta kihozni a rottweilert az őrzéssel megbízott ASKA Alapítvány állattelepéről. Egyik alkalommal a kutya tulajdonosnője rendőrautóval és két civil ruhás rendőrrel jelent meg a telepen, és az eb kiadását kérte, mondván, rendőrkutya lesz belőle. Az alapítvány munkatársai azonnal hívták a helyi kapitányságot, ahol semmit sem tudtak az akcióról.

Később a nő visszatért egy magát börtönőrnek kiadó férfival, hogy hatósági feladatra vásárolnák meg a kutyát a tulajdonostól, de a telep dolgozói ismét hívták a rendőröket, így végül elmentek a hívatlan vendégek.

A portál úgy tudja, hogy a rendőrségen belső vizsgálat indult az üggyel kapcsolatban, mert nem tudni, hogy a gyepmesteri telepnél magukat rendőrnek mondó és rendőrautóval érkező személyek valóban rendőrök voltak-e, és ha igen, honnan érkeztek.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018