eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Megszólalt az ügyészség a Szentendrei úti tragédia ügyében

Megszólalt az ügyészség a Szentendrei úti tragédia ügyében

A Fővárosi Főügyészség kezdeményezi annak az autósnak az előzetes letartóztatását, aki szombat hajnalban a két halálos áldozattal járó balesetet okozta a fővárosi Szentendrei úton.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu kérdésére elmondta, a szökés, az elrejtőzés veszélye miatt indítványozták a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelését, illetve, mert a nyomozás kezdeti szakaszában olyan bizonyítékokat szükséges beszerezni és olyan körülményeket kell tisztázni, amelyek akár a bűncselekmény minősítésén is változtathatnak, esetleg súlyosbíthatják azt. Ezért fennáll a bizonyítás megnehezítésének veszélye.

Lapinformációk szerint a sofőr ittas volt a baleset idején, de ellene jelenleg halált okozó közúti baleset okozása miatt folyik az eljárás. Az autós előzetes letartóztatásáról a kórházban döntenek.

A tragédia szombatra virradó éjszaka történt. A kocsi a rendőrség korábbi tájékoztatása szerint hátulról rohant bele nagy sebességgel a várakozó autóba, majd az ütközés erejétől mindkét jármű a pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve lámpaoszlopnak csapódott. A helyszín döbbenetes képet mutatott. A balesetben két fiatalember vesztette életét, mindketten a helyszínen. Egyikük Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakozó.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×