eur:
389.69
usd:
364.57
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Ötezer doboz csempészett cigarettát találtak az autópályán

Ötezer doboz, 3,8 millió forint értékű csempészet cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei közúti ellenőrzéskor egy személyszállító kisbuszban az M1-es autópályán - tájékoztatta a NAV szóvivője pénteken az MTI-t.

Suller György Attila közölte: a pénzügyőröknek egy magyar rendszámú kisbusz ellenőrzésekor tűnt fel, hogy a sofőr zavartan és idegesen viselkedik, ezért cigarettakereső kutyákkal is átvizsgáltatták a járművet.

Az állatok jelezték, hogy a jármű padlólemezénél cigaretta van. Mint kiderült a padlólemez megduplázásával alakítottak ki rejtekhelyet, ahonnan mintegy ötezer doboz, magyar adójegy nélküli cigaretta került elő.

Az autó többszörösen büntetett előéletű vezetője a cigaretták eredetét és származását semmilyen módon nem tudta igazolni.

A pénzügyőrök a cigarettát lefoglalták, a gépjármű vezetője ellen pedig költségvetési csalás miatt indult büntetőeljárás - közölte a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×