INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Gázpisztollyal fogadta a rendőröket egy drogdíler Győrben

InfoRádió / MTI
Gázpisztollyal a kezében fogadta a lakása ajtaját betörő rendőröket egy drogdíler Győrben.

Csokán Csaba, Mosonmagyaróvár rendőrkapitánya szerdán az MTI-nek elmondta: egy kisebb kábítószerfogás után terelődött a gyanú két, Győrben élő férfira, akiket egy időben, a lakásukon próbáltak meg elfogni.

Egyikük, egy 40 éves, korábban vagyon elleni cselekmények miatt büntetett férfi nem tanúsított ellenállást az előző napi akció során, 25 esztendős társa azonban egy fegyverrel - mint később kiderült, gázpisztollyal - a kezében fogadta az ajtót rátörő kommandósokat. Aztán, valószínűleg a túlerőt látva, eldobta a fegyvert - tette hozzá az alezredes.

Tájékoztatása szerint az utóbbi lakás mellékhelyiségében több tíz grammnyi kokaint és feltehetőleg száz grammnyi speedport találtak. Pontos adatokat azért nem tudott közölni Csokán Csaba, mert kollégái még mindig szárítják a csomagokat, amelyeket a vécécsészéből halásztak ki.

Így egyelőre csak annyit tudni, hogy bruttó - azaz csomagolóanyaggal és a felszívott vízzel együtt - 171 gramm droggyanús anyagot foglaltak le a férfitól, aki ellen korábban már indult eljárás kábítószer birtoklása miatt.

A címlapról ajánljuk