eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin

Olaszliszkai vádlott: Magyarország szégyenei vagyunk"

"Magyarország szégyenei vagyunk" - mondta az olaszliszkai gyilkosság tárgyalásán az utolsó szó jogán J. Gusztáv hetedrendű vádlott pénteken, a Debreceni Ítélőtáblán.

A vádlott arra kérte Helmeczy Lászlót, a sértett jogi képviselőjét, hogy tolmácsolja részvétüket Szögi László családjának, s bocsánatot kért tőlük és "egész Magyarországtól".

A fiatalkorú Sz. Gergő Roland negyedrendű vádlott már az előző tárgyalási napon bocsánatot kért tettükért, a többi vádlott azonban ezt az utolsó szó jogán sem tette meg.

A védők és a vádlottak felmentésüket, illetve a büntetési tétel enyhítését kérték, míg az ügyész és a sértett jogi képviselője a felnőtt korú vádlottak esetében az elsőfokú ítélet súlyosbítását, négy esetben életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Balla Lajos tanácsvezető bíró az egyhetes tárgyalássorozatot berekesztette, és bejelentette, hogy ítélethirdetésre november 13-án kerül sor.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×