eur:
392.54
usd:
366.04
bux:
66702.54
2024. április 25. csütörtök Márk
fotó: Havannások Facebook-oldal
Nyitókép: fotó: Havannások Facebook-oldal

Olyan helyre ment egy csuklós busz Budapesten, ahol semmi keresnivalója

Egy kék csuklós busz előbb letért a szokásos útvonaláról, majd elakadt a a XVIII. kerületi Havanna-lakótelepen.

Az eset szombaton történt és a Havannások nevű Facebook-csoportban osztották meg a felvételt. Ahogy a hvg.hu írja, az látszik, hogy a Határ út felé tartó 142E járat valahogy elkeveredett, és a lakótelepen betévedt a piaccal szembeni szűk utcába, ahol elakadt, így az utasoknak le kellett szállniuk.

Az ArrivaBushoz tartozó jármű a kanyarodás közben néhány autó is veszélybe került. Nagy kérdés, hogy törés nélkül megúszták-e a dolgot.

A videót ide kattintva nézheti meg.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×