eur:
390.55
usd:
364.11
bux:
68151.21
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Teljes útzár egy felborult egy kamion miatt az M3-ason

Felborult egy kamion az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán Ófehértó közelében, a 246-os kilométernél, a balesetben egy ember megsérült - írta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfő délután a police.hu oldalon.

Tájékoztatásuk szerint a tehergépkocsi szalagkorlátnak ütközött, a műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Az Útinform a honlapján azt írta, hogy kerülni a 235-ös kilométernél lévő Nyíregyháza-kelet csomópontban letérve, majd a 254-es kilométernél lévő Ófehértó csomópontban visszahajtva, a 403-as, a 41-es és a 49-es főutakon keresztül lehet.

A katasztrófavédelem a balesettel kapcsolatban arról számolt be, hogy a tejet szállító kamion rakománya, valamint üzemanyaga is az úttestre folyt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Még a házasodási szabályokat is átírná a kormány, több ügyintézés is változna

Még a házasodási szabályokat is átírná a kormány, több ügyintézés is változna

A magyar kormány társadalmi egyeztetésre küldte a digitális állam megvalósításához kapcsolódó egyes kormányrendeletek módosításáról szóló rendelettervezetet. A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint a tervezet célja, hogy megteremtse a digitális állampolgárság előregisztráció és a távoli azonosítás rendeleti szintű szabályozását, valamint az elektronikus házassági szándékbejelentés részletszabályainak alkalmazhatóságát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×