eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Fejlemény a drogbotrányba keveredett magyar énekesnő ügyében

Már az ügyészségen lehet az ügye.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, tavaly októberben indult nyomozás egy „fiatal, népszerű énekesnő” drogügyében, akit egy angyalföldi ingatlanból bódult állapotban, rendőri kísérettel szállítottak kórházba. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, egyiküket le is tartóztatták.

A sajtóban közben megjelentek olyan információk is, hogy az énekesnő állítólag vállalta az elterelést, ami miatt „megúszhatja” a felelősségre vonást is, ám hivatalos forrásból eddig ezt senki sem erősítette meg. A hatósági munka azonban gőzerővel zajlik, írja a Naphire.hu, amely úgy értesült, hogy nyomozás iratai már az ügyészségnél vannak, már ami az énekesnőt illeti.

A portál érdeklődésére az ügyészség többek között azt írta, hogy „az ügyben érintett – nem kábítószer-kereskedés, hanem kábítószer-fogyasztás miatt kihallgatott – női gyanúsított ügye az alapügytől elkülönítésre került. Ebben az ügyben a tervezett ügyészségi intézkedésről azonban a nyilvánosság számára nem adható tájékoztatás” – írta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×