eur:
389.11
usd:
367.75
bux:
55802.21
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Nyitókép: Pixabay.com

Fejlemény a drogbotrányba keveredett magyar énekesnő ügyében

Már az ügyészségen lehet az ügye.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, tavaly októberben indult nyomozás egy „fiatal, népszerű énekesnő” drogügyében, akit egy angyalföldi ingatlanból bódult állapotban, rendőri kísérettel szállítottak kórházba. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, egyiküket le is tartóztatták.

A sajtóban közben megjelentek olyan információk is, hogy az énekesnő állítólag vállalta az elterelést, ami miatt „megúszhatja” a felelősségre vonást is, ám hivatalos forrásból eddig ezt senki sem erősítette meg. A hatósági munka azonban gőzerővel zajlik, írja a Naphire.hu, amely úgy értesült, hogy nyomozás iratai már az ügyészségnél vannak, már ami az énekesnőt illeti.

A portál érdeklődésére az ügyészség többek között azt írta, hogy „az ügyben érintett – nem kábítószer-kereskedés, hanem kábítószer-fogyasztás miatt kihallgatott – női gyanúsított ügye az alapügytől elkülönítésre került. Ebben az ügyben a tervezett ügyészségi intézkedésről azonban a nyilvánosság számára nem adható tájékoztatás” – írta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×